FEEDBACK

Matjaž & Anna

Slo:

Nataša in Andrej imata zelo sproščen in hkrati profesionalen pristop k fotografiranju. Pred fotografiranjem sta si ogledala okolico, tako da sva se midva lahko neobremenjeno prepustila njunim napotkom. Zelo sta prilagodljiva, saj sta brez problemov podaljšala fotografiranje tudi preko dogovorjene ure. Pika na i je fotoknjiga, ki je izredno lepo sestavljena, zato sva naknadno naročila še en izvod in ga tudi takoj dobila.

Eng:

Nataša and Andrej have very professional approach and yet it feels so relaxed. Before the photo shoot they had a look of the surroundings, so we were able to follow their directions without worrying about anything. They are also very flexible since they extended their stay without any problems. The cherry on top was their photo book which is really neatly designed so we decided to order another copy and got it at once.

Tomaž & Nina

Andrei in Nataša sta res super! Predvsem nama je bilo vseč ker nista vsiljiva kot nekateri drugi fotografi. Cel čas sta bila nekje v bližini dogajanja, a nikoli nista pozirala ljudi, temveč sta našla in ujela spontane trenutke, ki izžarevajo resnična čustva. Fotografije so vrhunske in fantastično obdelane, brez opaznega "photoshopa" in izpadejo izjemno naravne. Imela sva občutek, da zares delata s srcem in to se vidi tudi v končnem izdelku!
Izjemno toplo priporočava!

Andrej & Karmen

Andrej in Nataša sta res super. Prijazna, energična, polna izvirnih idej. Komunikacija je potekala brez težav. Njuna cena je ugodna, kvaliteta vrhunska. Izredno prilagodljiva, slike res čudovite, fotoknjiga drugačna od ostalih, naredila sta jo v maj kot 3 tednih. Res priporočam 5*

WE ARE HAPPY TO MAKE YOUR WEDDING STORY —